EL REPTE

Objectiu

Aconseguir les peces que componen l’Esfera de fusta, muntar-la i introduir-la en la Porta de l’Esfera per escapar. Disposeu de 5 hores per superar el repte.

Per aconseguir les peces, heu de superar 5 proves amb més de 20 enigmes, distribuïdes en espais “secrets” de la ciutat. Descobrir-los també forma part del joc.

Recursos per escapar

La nostra obligació és posar-vos-ho difícil. Des de bon començament us proporcionem uns quants recursos que us ajuden a arribar a la Porta de l’Esfera amb totes les peces:

• L’App Escape City és la vostra gran aliada. Us guia fins a les proves, us permet validar-les per continuar jugant i en tot moment us mostra quant temps us queda per superar el repte. Potser també us donarà alguna pista addicional…

• L’Escape Passport és imprescindible, ja que conté pistes sense les quals no podreu resoldre els enigmes que us plantegem.

• A l’Escape Bag teniu menjar i beguda perquè en tot moment esteu “on fire”, i juntament amb el Passport, us lliurem LES ÚLTIMES PECES QUE COMPLETEN L’ESFERA!!!

Comencem?

Tots els equips identificats, amb l’App activada i amb l’Escape Bag a punt, heu d’estar davant la Porta de l’Esfera (Antigues Pistes de l’ESBAR, Rambla Sant Esteve) a les 9.15 h. El rellotge de la Porta marca el temps que teniu per escapar.

 

Després de donar-vos la benvinguda i les darreres instruccions, a les 9.30 h es dóna el tret de sortida i el rellotge comença a descomptar, tic, tac, tic, tac, tic, tac…

L’App també activa el rellotge i mostra, per cada equip, el primer enigma per descobrir on serà la primera prova.

Quan el resolgueu ja podeu anar cap al lloc, preparats i amb tots els sentits activats. A veure què us trobeu!!!

 

Les proves

Les proves de l’Escape City Ripollet estan vinculades amb espais, personatges i continguts relacionats directament o indirecta amb la celebració de l’Any de les Arts Escèniques.

A cada prova us espera un Escape Master de l’organització.

Mireu, escolteu, descobriu, toqueu, remeneu, pregunteu… i amb l’ajuda de l’Escape Passport i la vostra intuïció, intenteu resoldre-la.

Això sí, sempre, sempre, sempre, seguint les nostres instruccions i respectant les indicacions “NO TOCAR”.

Quan la resolgueu, valideu la prova a l’App i us mostrarà el següent enigma per saber on serà la següent prova.

Important: si en algun moment teniu la temptació de “copiar-vos” d’altres equips que estan fent la mateixa prova, tingueu en compte que no tots els equips resoldreu els diferents enigmes, ni validareu les proves amb les mateixes respostes, seqüències, resultats o codis. Potser esteu perdent un temps massa valuós…

 

Anem acabant…

Aquest procès es repeteix tantes vegades com proves hi hagi, fins que aconseguiu totes les peces de l’Esfera.

A partir d’aquí heu de muntar-la i dirigir-vos a la Porta de l’Esfera on, si encara no són les 14.30 h, us estarem esperant perquè el valideu i travesseu la Porta amb el repte superat!!! Esperem veure-us a tots!!!

 

Premis (només als que supereu el repte)

• Samarreta “ESCAPED” per a cada participant.

• Diploma per a cada participant (correu electrònic).

 

 

• Sorteig de regals per equips en finalitzar l’esdeveniment.